top of page

NOTICIAS

Aleví Dante - Frederic Mistral

Primer partit jugat de la lliga pels nostres alevins, a casa contra un rival complicat com és FMTE Tibidabo. El primer quart va estar igualat amb moltes ocasions de l'equip visitant però vam aconseguir transformar les nostres oportunitats en gol arribant al segon quart amb un 1-0 a favor. A partir d'aquest moment ens va costar més sortir de la seva pressió a un camp petit com es el de Sant Jordi, i va repercutir arribant al descans amb un 2-2 gràcies a un altre cop l'efectivitat que li donàrem a les nostres poques ocasions. Al tercer quart l'equip visitant va canviar a un joc amb parets ràpides i passes paral·lels que va obrir el marcador fins a un 2-4. Els nostres nens van sortir a l'última part amb una intensitat molt bona i apropan't-se al marcador 3-4, a continuació l'alta pressió rebuda va generar un altre gol en contra i l'única oportunitat era bolcar-se a l'atac però molt intel·ligentment els visitants van aprofitar els espais i encara que vam aconseguir un altre gol el partit va acabar amb un 4-5. Contents amb el resultat sabent que ens enfrentem a nois de major edat i confiant en poder estar al nivell els pròxims partits.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page