top of page

NOTICIAS

Segon classificat Torneig Sabadell 12 h

2n classificat Torneig Sabadell 12h 2018 El #SèniorA va realitzar un torneig de menys a més. A la fase de grups va passar com a segon després de guanyar dos partits, empatar un i perdre el primer precisament contra l'equip que guanyaria el torneig.

Els gols a la fase de grups: ⚽⚽ @ssaavedra_10 ⚽ @amohadr4 ⚽ @aitor10_ ⚽ Gerard A les semis, després de suar bastant, es va desfer per la mínima del @acesansur amb un bon gol de jugada personal @aitor10_ La final va estar molt disputada fins al minut 30. Es va avançar el gran conjunt del @futsal_trinitatnova amb dos gols però @erntabuga abans del descans escurçà distàncies. A la segona part, l'equip va poder empatar però el gol arribà del contrari. El 3-1 va fer mal i en dos noves contres letals, l'equip de groc va sentenciar el matx amb el 5-1 definitiu.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page