top of page

NOTICIAS

Primera prova del Juvenil

Primmer partit de pretemporada amb victòria pel juvenil per 1-4 contra el F. S. Begues amb el debut de la parella Àlex i Oscar a la Banqueta. Tot i començar perdent en una bona contra executada per l'equip rival, ens hem sapigut sobreposar i donarli la volta abans del descans on el resultat era de 1-2. En la segona part hem seguit mantenint un bon nivell de joc tot i anar només amb 2 canvis i hem pogut arrodonir el resultat fins al 1-4 final. Agraïr al F. S. Begues el bon tracte rebut en tot moment. Agraïr també al nou fitxatge Uri, que tot i no poguer jugar per unes molèties ha vingut a fer costat a l'equip! Gols: Jordi, Marc, i Joel. 1 en pròpia porta. Enhorabona a tots! #somdante#somhidante#mesqueunclub#valors#verminegre#bcnesports#bcn#futsal#@fsbegues


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page